Kokostrøfler med kakaopulver
DESSERT

Kokostrøfler med kakaopulver

Dadler har erstattet sukker i disse lækkerbiskner med gods i. Trøflerne skal spises kolde fra køleskabet. 
  • 4 Personer

Ingredienser

3 spsk. kokosmel
5 stk. dadel
1 håndfuld mandel
2 spsk. rå kakaopulver (eller almindelig kakaopulver)
2 spsk. kokosolie (gerne økologisk & koldpresset)
1 knsp. havsalt
1 knsp. vanilje
1 tsk. Agavesirup eller anden sirup

Sådan gør du

  1. 1
    Hak mandler og dadler i en minihakker eller en blender.
  2. 2
    Tilsæt kokosmelet, den rå kakaopulver, salt, kokosolie (husk at tage den ud af køleskabet i god tid da den ellers vil være alt for hård at få ud af glasset) og evt. agavesirup.
  3. 3
    Blend det hele igen.
  4. 4
    Tilsæt mere kokosolie hvis massen ikke hænger nok sammen.
  5. 5
    Rul massen til små kugler og vend dem i kokosmel eller rå kakaopulver.
  6. 6
    Opbevar kokoskuglerne i køleskabet ca. ½ time inden servering.
  7. 7
    Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/