Kokostrøfler med kakaopulver

Dadler har erstattet sukker i disse lækkerbiskner med gods i. Trøflerne skal spises kolde fra køleskabet. 
Kokostrøfler med kakaopulver
  • 4 Personer

Ingredienser

3 spsk. kokosmel
5 stk dadel
1 håndfuld mandel
2 spsk. rå kakaopulver (eller almindelig kakaopulver)
2 spsk. kokosolie (gerne økologisk & koldpresset)
1 knsp. havsalt
1 knsp. vanilje
1 tsk. Agavesirup eller anden sirup

Sådan gør du

  1. 1.Hak mandler og dadler i en minihakker eller en blender.
  2. 2.Tilsæt kokosmelet, den rå kakaopulver, salt, kokosolie (husk at tage den ud af køleskabet i god tid da den ellers vil være alt for hård at få ud af glasset) og evt. agavesirup.
  3. 3.Blend det hele igen.
  4. 4.Tilsæt mere kokosolie hvis massen ikke hænger nok sammen.
  5. 5.Rul massen til små kugler og vend dem i kokosmel eller rå kakaopulver.
  6. 6.Opbevar kokoskuglerne i køleskabet ca. ½ time inden servering.
  7. 7.Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert, #få ingredienser og #børnevenligt