Annoncørbetalt indhold fra Knorr
Klimavenligt smørrebrød med smilende æg, grønne asparges og hollandaise-mayo
FROKOST

Klimavenligt smørrebrød med smilende æg, grønne asparges og hollandaise-mayo

Denne æggemad får lidt ekstra på toppen, så den går fra hverdag til fest
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk æg
4 skiver rugbrød
1 bundt grønne asparges
- kørvel til pynt

Hollandaise-mayo

1 brev Knorr hollandaise sauce
6 spsk. Hellmann's mayonnaise

Sådan gør du

  1. 1
    Kog æggene i ca. 7 min., til de er smilende. Pil, og skær dem i skiver.
  2. 2
     Knæk enderne af de grønne asparges, og skyl dem. Damp dem i letsaltet vand i 2 min.
  3. 3
    Mix et brev Knorr Hollandaise Sauce med Hellmann’s mayonnaise og rør grundigt til en hollandaise-mayo.
  4. 4
    Server smilende æggemadder med grønne asparges og top med hollandaise-mayo og kørvel.