Klimavenligt smørrebrød med kartofler, hjemmeristede løg og bernaise-mayo

Her serverer vi den lækre højtbelagte kartoffelmad med hjemmeristede løg, bernaise-mayo og grønt drys
Klimavenligt smørrebrød med kartofler, hjemmeristede løg og bernaise-mayo
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk Mellemstore kartofler
4 skiver rugbrød
2 stk mellemstore løg
5 spsk. hvedemel
4 dl. olie
- kørvel til pynt, evt. purløg eller dild

Bearnaise-mayo

1 brev Knorr Bearnaise Sauce
6 spsk. Hellmann's mayonnaise

Sådan gør du

  1. 1.Kog kartoflerne i 10 minutter med lidt salt, eller anvend overskydende kartofler fra aftensmaden i går.
  2. 2.Pil løgene og skær dem i tynde løgringe.
  3. 3.Kom hvedemel i en beholder sammen med løgringene og ryst grundigt.
  4. 4.Varm olien i en gryde, kom halvdelen af løgringene i og lad dem stege til de er brune. Steg den anden halvdel efter.
  5. 5.Læg de færdigstegte løg til afdrypning på et stykke køkkenrulle og drys med lidt salt.
  6. 6.Mix et brev Knorr Bearnaise Sauce med Hellmann’s mayonnaise og rør grundigt til en bearnaise-mayo.
  7. 7.Server kartoffelmadder med bearnaise-mayo og top med hjemmeristede løg og krydderurter.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #passer til sæsonen, #få ingredienser og #klimavenlig