Annoncørbetalt indhold fra Knorr
Klimavenligt smørrebrød med kartofler, hjemmeristede løg og bernaise-mayo
FROKOST

Klimavenligt smørrebrød med kartofler, hjemmeristede løg og bernaise-mayo

Her serverer vi den lækre højtbelagte kartoffelmad med hjemmeristede løg, bernaise-mayo og grønt drys
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk Mellemstore kartofler
4 skiver rugbrød
2 stk mellemstore løg
5 spsk. hvedemel
4 dl. olie
- kørvel til pynt, evt. purløg eller dild

Bearnaise-mayo

1 brev Knorr Bearnaise Sauce
6 spsk. Hellmann's mayonnaise

Sådan gør du

  1. 1
    Kog kartoflerne i 10 minutter med lidt salt, eller anvend overskydende kartofler fra aftensmaden i går.
  2. 2
    Pil løgene og skær dem i tynde løgringe.
  3. 3
    Kom hvedemel i en beholder sammen med løgringene og ryst grundigt.
  4. 4
    Varm olien i en gryde, kom halvdelen af løgringene i og lad dem stege til de er brune. Steg den anden halvdel efter.
  5. 5
    Læg de færdigstegte løg til afdrypning på et stykke køkkenrulle og drys med lidt salt.
  6. 6
    Mix et brev Knorr Bearnaise Sauce med Hellmann’s mayonnaise og rør grundigt til en bearnaise-mayo.
  7. 7
    Server kartoffelmadder med bearnaise-mayo og top med hjemmeristede løg og krydderurter.