Klimavenlige boller i tomatsauce med lun speltsalat

Opskriften på en børnefavorit, men her serverer vi den uden kød
Klimavenlige boller i tomatsauce med lun speltsalat
  • 2 Personer

Ingredienser

- vegetariske Knorr Vego Boller i Tomatsauce
160 g perlespeltkerne tørre
1 stk. Knorr Grøntsagsbouillon
4 håndfulde grøntsager gerne grønkål, rødløg, forårsløg og tomat, eller hvad du har i grøntskuffen

Tilbehør

1 bundt frisk persille

Sådan gør du

  1. 1.Skyl perlespelten i lunkent vand, og kog den efter anvisning på pakken sammen med en terning Knorr grøntsagsbouillon.  
  2. 2.Skyl grøntsagerne, og skær dem i skiver.  
  3. 3.Imens perlespelten koger færdig, hældes Knorr Vego Boller i Tomatsauce i en gryde. Bring i kog, og lad retten simre i 5 minutter under omrøring.  
  4. 4.Hæld vandet fra perlespelten og bland den med grøntsagerne.  
  5. 5.Server Knorr Vego Boller i Tomatsauce med den lune speltsalat, og top med frisk hakket persille.  

Tip!

Knorr Vego Boller i Tomatsauce passer også fremragende til pasta eller madpandekager.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #passer til sæsonen, #få ingredienser og #klimavenlig