Klimavenlige bøffer med bearnaise

Vi kommer længslen efter bearnaisesauce i møde, men laver bøffen af sorte bønner
Klimavenlige bøffer med bearnaise
  • 4 Personer

Bøffer

1 dåse sorte bønner eller 250 g tørre, sorte bønner, der har været i blød og er kogt
1 stk. Knorr Grøntsagsbouillon, smuldret
1 stk. Løg, finthakket lille
1 fed hvidløg, presset
1 stk. æg
4 spsk. mel
2 spsk. rasp
2 spsk. Olie, til stegning

Bearnaisesauce

1 brev Knorr Bearnaise Sauce
2.5 dl. mælk
100 g margarine

Tilbehør

- Ovnstegte kartofler
- grøn salat frisk

Sådan gør du

  1. 1.Hæld vandet fra bønnerne, og mix alle ingredienserne til bøfferne i en foodprocessor, i en blender eller med en stavblender, indtil du har en fin fars.
  2. 2.Varm olie på panden.
  3. 3.Form fire bøffer med hånden og en ske, og placer bøfferne på den varme pande. Steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side, indtil de har en brun, sprød skorpe.
  4. 4.Imens bøfferne steger, tilberedes Knorr saucen efter anvisning på pakken.
  5. 5.Server bøfferne med bearnaise, ovnstegte kartofler og en frisk grøn salat.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #passer til sæsonen og #klimavenlig