Sponsoreret indhold fra Knorr
Klimavenlige bøffer med bearnaise
Vi kommer længslen efter bearnaisesauce i møde, men laver bøffen af sorte bønner

- 4 Personer
Bøffer
1 dåse | sorte bønner eller 250 g tørre, sorte bønner, der har været i blød og er kogt |
1 stk. | Knorr Grøntsagsbouillon, smuldret |
1 stk. | Løg, finthakket lille |
1 fed | hvidløg, presset |
1 stk. | æg |
4 spsk. | mel |
2 spsk. | rasp |
2 spsk. | Olie, til stegning |
Bearnaisesauce
1 brev | Knorr Bearnaise Sauce |
2.5 dl. | mælk |
100 g | margarine |
Tilbehør
- | Ovnstegte kartofler |
- | grøn salat frisk |
Sådan gør du
- 1.Hæld vandet fra bønnerne, og mix alle ingredienserne til bøfferne i en foodprocessor, i en blender eller med en stavblender, indtil du har en fin fars.
- 2.Varm olie på panden.
- 3.Form fire bøffer med hånden og en ske, og placer bøfferne på den varme pande. Steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side, indtil de har en brun, sprød skorpe.
- 4.Imens bøfferne steger, tilberedes Knorr saucen efter anvisning på pakken.
- 5.Server bøfferne med bearnaise, ovnstegte kartofler og en frisk grøn salat.
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Knorr.