Sponsoreret indhold fra Knorr
Klimavenlig spaghetti bolognese
Opskrift på den klassiske kødsovs, som børnene elsker, men her er kødet erstattet helt eller delvis af linser

- 4 Personer
Ingredienser
1 brev | Knorr Spaghetti Bolognese krydderimix |
1 dåse | grønne linser eller 250 g tørre grønne linser, der har været i blød. Hvis du ikke ønsker en helt kødfri bolognese, kan halvdelen af de grønne linser erstattes med 200 g hakket oksekød |
1 stk. | løg, fint hakket |
2 fed | hvidløg, presset |
3 håndfulde | hakkede, revne eller blendede grøntsager f.eks. gulerødder, champignon, zucchini |
lidt | parmesan, revet |
2 spsk. | olivenolie |
2.5 dl. | koldt vand |
500 g | spaghetti |
- | frisk basilikum til pynt |
Sådan gør du
- 1.Varm olien op i en gryde, og svits det hakkede løg og det pressede hvidløg.
- 2.Kom grøntsagerne i gryden, og svits dem af.
- 3.Tilsæt grønne linser, Knorr bolognese krydderimix og vand, og rør godt.
- 4.Lad saucen koge op, og sænk dernæst varmen. Lad retten simre i 15 minutter. Rør en gang imellem.
- 5.Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
- 6.Servér retten, og top med revet parmesan og frisk basilikum.
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Knorr.