Klimavenlig lagsagne

I denne lasagne erstatter vi kødet eller noget af kødet med linser
Klimavenlig lagsagne
  • 4 Personer

Ingredienser

1 pakke Knorr Lasagne Dinnerkit
250 g Røde linser, tørrede der har været i blød. Hvis du ikke ønsker en helt kødfri lasagne, kan halvdelen af de røde linser erstattes med 200 g hakket oksekød
1 stk. løg, fint hakket
3 håndfulde hakkede, revne eller blendede grøntsager f.eks. gulerødder, champignon, zucchini
1 pose revet mozzarella
2 spsk. olivenolie
3 dl. mælk
6 dl. koldt vand

Salat

- hakket grønkål
- ristede græskarkerne
- olieeddikedressing

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. 2.Varm olien op i en gryde, og svits det hakkede løg.
  3. 3.Tilsæt grøntsager, tørre røde linser, Knorr lasagnesaucemix, mælk og vand. Rør godt, og lad saucen simre, indtil linserne er møre.
  4. 4.Smør et ildfast fad med olie, og kom lidt af saucen i bunden af fadet, og dæk saucen til med lasagneplader. Forsæt, indtil alle plader og sauce er brugt.
  5. 5.Top lasagnen med revet mozzarella.
  6. 6.Kom lasagnen i ovnen i 25-30 minutter. Lad lasagnen sætte sig i 5 minutter før servering.
  7. 7.Hak grønkålen og kom i en stor skål. Top med ristede græskarkerner og olieeddikedressing.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret, #passer til sæsonen og #klimavenlig