Sponsoreret indhold fra Knorr
Klimavenlig burger med bearnaise-mayo
Denne ekstragrønne burger er helt uden kød og med ekstralækker mayo

- 4 Personer
Bøf
1 dåse | kikærter eller 250 g tørre kikærter, der har været i blød og er kogt |
1 stk. | Knorr Grøntsagsbouillon, smuldret |
1 stk. | løg lille |
1 fed | hvidløg, presset |
4 spsk. | mel |
1 spsk. | rasp |
3 spsk. | olivenolie til stegning |
1 dl. | rasp til stegning |
Bearnaise-mayo
1 brev | Knorr Bearnaise Sauce |
6 spsk. | Hellmann's mayonnaise |
Tilbehør
- | Burgerboller |
- | tomat |
- | salat |
- | agurk |
- | rødløg |
- | Ovnstegte kartofler eller pommes frites |
Sådan gør du
- 1.Hæld vandet fra kikærterne, og mix ingredienserne til burgerbøfferne i en foodprocessor, i en blender eller med en stavblender, indtil farsen er jævn.
- 2.Kom olie på hænderne, del farsen i fire kugler, og tryk hver kugle flad til en bøf på en tallerken med rasp. Vend bøffen, så der kommer rasp på begge sider.
- 3.Varm olie på panden, og steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side, indtil de har en sprød skorpe.
- 4.Imens bøfferne steger, blandes et brev Knorr Bearnaise Sauce med Hellmann’s mayonnaise til en bearnaise-mayo.
- 5.Saml burgeren med bøfferne, bearnaise-mayoen og det resterende tilbehør. Server resten af bearnaise-mayoen til de ovnstegte kartofler eller pommes frites.
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Knorr.