Annoncørbetalt indhold fra Knorr
Klimavenlig burger med bearnaise-mayo
AFTENSMAD

Klimavenlig burger med bearnaise-mayo

Denne ekstragrønne burger er helt uden kød og med ekstralækker mayo
  • 4 Personer

Bøf

1 dåse kikærter eller 250 g tørre kikærter, der har været i blød og er kogt
1 stk. Knorr Grøntsagsbouillon, smuldret
1 stk. løg lille
1 fed hvidløg, presset
4 spsk. mel
1 spsk. rasp
3 spsk. olivenolie til stegning
1 dl. rasp til stegning

Bearnaise-mayo

1 brev Knorr Bearnaise Sauce
6 spsk. Hellmann's mayonnaise

Tilbehør

- Burgerboller
- tomat
- salat
- agurk
- rødløg
- Ovnstegte kartofler eller pommes frites

Sådan gør du

  1. 1
    Hæld vandet fra kikærterne, og mix ingredienserne til burgerbøfferne i en foodprocessor, i en blender eller med en stavblender, indtil farsen er jævn.
  2. 2
    Kom olie på hænderne, del farsen i fire kugler, og tryk hver kugle flad til en bøf på en tallerken med rasp. Vend bøffen, så der kommer rasp på begge sider.
  3. 3
    Varm olie på panden, og steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side, indtil de har en sprød skorpe.
  4. 4
    Imens bøfferne steger, blandes et brev Knorr Bearnaise Sauce med Hellmann’s mayonnaise til en bearnaise-mayo.
  5. 5
    Saml burgeren med bøfferne, bearnaise-mayoen og det resterende tilbehør. Server resten af bearnaise-mayoen til de ovnstegte kartofler eller pommes frites.