Kaffeglaserede herregårdskoteletter
AFTENSMAD

Kaffeglaserede herregårdskoteletter

Prøv at glasere dine herregårdkoteletter på en anderledes måde. Kaffen i denne glace giver et ristet twist og passer godt til den stærke chili og det karamelliserede sukker.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg kartofler
25 g smør
1 dl. friskhakket persille
400 g haricots verts
1 stk. rødløg
4 stk. store svinekoreletter med ben
- salt og peber
- olie

Glasering

1.5 dl. Stærk kaffe
dl. sukker
1 stk. piri piri chili

Sådan gør du

  1. 1
    Kom kaffe, sukker og chili i en mindre gryde.
  2. 2
    Lad glaseringen simre uden låg i 15 minutter.
  3. 3
    Tag gryden fra varmen.
  4. 4
    Skræl og kog kartoflerne møre.
  5. 5
    Afdryp og vend med smør og persille.
  6. 6
    Kog haricots verts møre i 1-2 minutter og afdryp.
  7. 7
    Hak løget og svits i olien
  8. 8
    Drys kødet med salt og peber, og grillsteg koteletterne ca. 4 minutter på begge sider.
  9. 9
    Hæld glaseringen på til sidst og vend rundt.
  10. 10
    Server med de øvrige ingredienser.