Kaffeglaserede herregårdskoteletter
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
25 g | smør |
1 dl. | friskhakket persille |
400 g | haricots verts |
1 stk. | rødløg |
4 stk. | store svinekoreletter med ben |
- | salt og peber |
- | olie |
Glasering
1.5 dl. | Stærk kaffe |
dl. | sukker |
1 stk. | piri piri chili |
Sådan gør du
-
1Kom kaffe, sukker og chili i en mindre gryde.
-
2Lad glaseringen simre uden låg i 15 minutter.
-
3Tag gryden fra varmen.
-
4Skræl og kog kartoflerne møre.
-
5Afdryp og vend med smør og persille.
-
6Kog haricots verts møre i 1-2 minutter og afdryp.
-
7Hak løget og svits i olien
-
8Drys kødet med salt og peber, og grillsteg koteletterne ca. 4 minutter på begge sider.
-
9Hæld glaseringen på til sidst og vend rundt.
-
10Server med de øvrige ingredienser.