Japansk på dansk
- 4 Personer
Ingredienser
4 håndfulde | grønne bønner |
1 stk. | spidskål |
4 stk. | bøffer for eksempel entrecote |
- | smør til stegning |
- | salt og peber |
4 stk. | tomater |
1 stk. | citron |
3 spsk. | sesamolie |
1 spsk. | citronsaft |
1 fed | hvidløg |
Sådan gør du
-
1Kom vand og lidt salt i en gryde, og kog op.
-
2Kog bønnerne 1-2 minutter, og tag op.
-
3Skær spidskål i skiver, og kom i gryden.
-
4Kog dem i 1 minut, og tag op.
-
5Imens steger du bøfferne, dryssede med salt og peber, i smør på en pande.
-
61-2 minutter per side.
-
7Skær tomater i skiver og citron i både.
-
8Rør olie, citronsaft og revet hvidløg sammen.
-
9Anret maden på fad eller tallerken, og dryp olie henover.