Japansk på dansk
AFTENSMAD

Japansk på dansk

Vi anretter danske råvarer såsom grønne bønner, spidskål og entrecote på japansk. Smukkest ser det ud, hvis du serverer retten på et serveringsfad. Pinde er i den grad tilladt at spise med! 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 håndfulde grønne bønner
1 stk. spidskål
4 stk. bøffer for eksempel entrecote
- smør til stegning
- salt og peber
4 stk. tomater
1 stk. citron
3 spsk. sesamolie
1 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg

Sådan gør du

  1. 1
    Kom vand og lidt salt i en gryde, og kog op.
  2. 2
    Kog bønnerne 1-2 minutter, og tag op.
  3. 3
    Skær spidskål i skiver, og kom i gryden.
  4. 4
    Kog dem i 1 minut, og tag op.
  5. 5
    Imens steger du bøfferne, dryssede med salt og peber, i smør på en pande.
  6. 6
    1-2 minutter per side.
  7. 7
    Skær tomater i skiver og citron i både.
  8. 8
    Rør olie, citronsaft og revet hvidløg sammen.
  9. 9
    Anret maden på fad eller tallerken, og dryp olie henover.