Is med turron, spansk blød nougat
Vi kørte isen i en ismaskine. Man kan lave isen uden maskine og røre i den 3-4 gange, mens den fryser ind.

- 6 Personer
Ingredienser
1.5 dl. | sukker |
6 stk | pasteruriserede æggeblommer |
2 dl. | mælk |
5 dl. | piske-fløde |
100 g | turron (også kaldet frask nougat) |
- | lidt ekstra nougat til serveringen |
Sådan gør du
- 1.Kom sukker i en skål
- 2.Kom æggeblommer i skålen og pisk lyst og luftigt
- 3.kom mælken heri
- 4.pisk fløden til let skum og vend i
- 5.start ismaskinen og hæld cremen i lidt efter lidt
- 6.Når al cremen begynder at samle sig til lidt fastere is, kommer du hakket nougat i
- 7.Rør isen færdig
- 8.server isen med lidt skåret nougat på toppen