Is med turron, spansk blød nougat

Vi kørte isen i en ismaskine. Man kan lave isen uden maskine og røre i den 3-4 gange, mens den fryser ind.
Is med turron, spansk blød nougat
  • 6 Personer

Ingredienser

1.5 dl. sukker
6 stk pasteruriserede æggeblommer
2 dl. mælk
5 dl. piske-fløde
100 g turron (også kaldet frask nougat)
- lidt ekstra nougat til serveringen

Sådan gør du

  1. 1.Kom sukker i en skål
  2. 2.Kom æggeblommer i skålen og pisk lyst og luftigt
  3. 3.kom mælken heri
  4. 4.pisk fløden til let skum og vend i
  5. 5.start ismaskinen og hæld cremen i lidt efter lidt
  6. 6.Når al cremen begynder at samle sig til lidt fastere is, kommer du hakket nougat i
  7. 7.Rør isen færdig
  8. 8.server isen med lidt skåret nougat på toppen
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert, #få ingredienser og #børnevenligt