Hamburgerryg med grøntsager i kokosmælk
AFTENSMAD

Hamburgerryg med grøntsager i kokosmælk

Dansk hamburgerryg møder asiatisk kogekunst i denne ret med gris og grøntsager i kokosmælk. 
  • 4 Personer

ingredienser

300 g nudler
400 g hamburgerryg
2 stk. peberfrugter
4 stk. forårsløg
2 spsk. olie
1 dåse kokosmælk
1 tsk. stødt spidskommen
- salt og peber
- brød

Sådan gør du

  1. 1
    Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over.
  2. 2
    Lad stå, imens du laver maden.
  3. 3
    Eller kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
  4. 4
    Skær kødet i strimler.
  5. 5
    Skær peberfrugter og forårsløg i mindre stykker.
  6. 6
    Svits kød og grøntsager i olie i en gryde.
  7. 7
    Hæld kokosmælk over sammen med spidskommen, og vend rundt med en ske.
  8. 8
    Kog op.
  9. 9
    Afdryp nudlerne, og vend i saucen.
  10. 10
    Server fra dybe tallerkener eller skåle.