Annoncørbetalt indhold fra Thise
Gulerodssuppe med creme fraiche
FORRET

Gulerodssuppe med creme fraiche

Krydret gulerodssuppe med masser af spark og den gode smag af Thise creme fraiche. Du kan både bruge 18% og 38% eller 18% laktosefri creme fraiche.
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g gulerødder
1 stk. fed hvidløg
1 spsk. Revet frisk ingefær
1 spsk. bouillon Herbamare
0.5 l. kogende vand
3 spsk. hasselnødder
25 g persille
1 spsk. olivenolie
1.5 dl. Thise creme fraiche 38%

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl gulerødderne og skær dem i små tern, hak hvidløgsfeddet fint.
  2. 2
    Varm en rummelig gryde op, kom lidt olie på, og steg gulerødder, hvidløg og ingefær i 5 minutter under omrøring.
  3. 3
    Rør bouillonen op i det kogende vand og hæld over suppen. Skru ned og lad simre i 15-20 minutter.
  4. 4
    Imens hakker du persillen fint og hasselnødderne groft.
  5. 5
    Blend suppen og tilsæt 1 dl creme fraiche, varm suppen igennem ved lav varme.
  6. 6
    Server suppen med en smule creme fraiche på toppen, hasselnødder og persille.