Gulerodssalat med rugbrødscroutoner og lufttørret skinke
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | gulerødder |
1 stk. | æble |
4 stk. | mild rød chili |
3 spsk. | mayonnaise |
1 spsk. | mælk |
1 tsk. | blommebrændevin |
- | salt og peber |
2 stk. | skiver rugbrød |
- | lidt olie |
125 g | lufttørret skinke |
- | bredbladet persille |
Sådan gør du
-
1Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i en skål.
-
2Overhæld ternene med kogende vand, og lad dem stå i 2-3 minutter.
-
3Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og afdryp.
-
4Skær æble i små tern, og hak chilien fint.
-
5Rør mayonnaise med mælk og chili, og krydr med salt og peber.
-
6Vend med gulerod, æble og chili.
-
7Skær rugbrød i små tern og steg dem sprøde i olie på en pande.
-
8Server salaten med skinke, persille og rugbrødscroutoner.
-
9Server evt. kødet med citron og kapers.