Grønkålspesto til 10 personer

Pesto kan laves på tusindvis af måder, her med grønkål og mandler i stedet for basilikum og pinjekerner.  
Grønkålspesto til 10 personer
  • 10 Personer

Ingredienser

40 g mandel
25 g parmesan
1 fed hvidløg
1 stk. skal af økologisk citron
200 g frisk eller frossen grønkål
1 tsk. salt

Sådan gør du

  1. 1.Rist mandlerne på panden eller i ovnen, til de er gyldne.
  2. 2.Kom dem i en blender sammen med hvidløg, citronskal, salt og parmesan. Blend, tilsæt grønkål, og blend igen.
  3. 3.Til sidst tilsættes olien, mens der blendes. Hvis du bruger frossen grønkål, skal den tøes op og vrides for vand før brug.
  4. 4.Smag evt. til med citronsaft.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser