Grønkål og pasta med sprød and og mandler
PASTARET

Grønkål og pasta med sprød and og mandler

Grønkål, mandler og sprødt skind gør denne pastasalat dejlig "crunchy". Rist andeskindet i ovnen, til det bliver sprødt som flæsesvær, og tilbered så kødet bagefter. 
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. andebryster
- salt
2 spsk. olivenolie
75 g mandel
300 g spaghetti
150 g grønkål
1 knsp. chiliflage
1 stk. lime

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Træk eller skær skindet fra kødet, og skær det i en centimeter brede stykker.
  3. 3
    Vend skindet med salt og olie, og fordel det på en bradepande med bagepapir. Bag skindet sprødt. Begynd at kigge efter 10 minutter. Tag det ud, og læg det på et stykke køkkenrulle.
  4. 4
    Skær kødet i små stykker, og vend stykkerne med mandler, olie og salt. Gennemsteg dem i ovnen i fem til seks minutter.
  5. 5
    Kog spaghettien.
  6. 6
    Snit kålen i mindre stykker. Svits kålen kort i olie på en stor pande. Krydr med chili, salt og peber.
  7. 7
    Vend kålen med afdryppet spaghetti, og fordel and og mandler på toppen. Dryp gerne lidt limesaft henover, og server.