Grøn hotdog
AFTENSMAD

Grøn hotdog

En hotter med sprøde asparges i stedet for pølse. Estragonmayonnaise og syltede peberfrugter hertil.
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

4 stk. hvide asparges
4 stk. grønne asparges
1 stk. rød peberfrugt
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
tsk. reven peberrod
6 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 18%
2 tsk. friskhakket estragon
1 stk. rødløg
4 stk. salatblade
8 stk. Miniflutes
1 stk. salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl de hvide asparges. Skær den trævlede bund fra.
  2. 2
    Kog de hvide i letsaltet vand i cirka 5 minutter. Kog de grønne i cirka 1 minut, og afdryp dem.
  3. 3
    Hak peberfrugten fint, og vend den med eddike, sukker og peberrod.
  4. 4
    I en anden skål rører du mayonnaise med cremefraiche og estragon. Smag til med salt og peber.
  5. 5
    Hak rødløget. Lun brødene og anret aspargesene.