Gratinerede portobellosvampe med oksekød
SNACKS OG TILBEHøR

Gratinerede portobellosvampe med oksekød

Server de fyldte svampe som lille forret eller med en god, nykogt pasta og tomatsalat til hovedret.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. portobellosvampe
400 g hakket oksekød 10%
- salt og peber
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
100 g revet emmentaler
4 håndfulde rucolasalat

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Rengør svampene, og bræk stilken fra.
  3. 3
    Sæt svampene med undersiden opad i en smurt ildfast form eller en bradepande med bagepapir.
  4. 4
    Del kødet i 8 dele, og form kødet til små hakkebøffer.
  5. 5
    Læg bøfferne i svampene, og krydr med salt og peber.
  6. 6
    Riv hvidløget og bland det med olien. Dryp eller pensl hvidløgsolie på kødet.
  7. 7
    Drys osten herpå.
  8. 8
    Gratiner i ovnen, indtil kødet er gennemstegt, og osten er smeltet og gylden. Ca. 15 minutter.
  9. 9
    Server på en bund af rucolasalat.