Grahams - og Boghvedegrød med ingefærsukker
HURTIG AFTENSMAD

Grahams - og Boghvedegrød med ingefærsukker

Til morgenmad eller opfriskende mellemmåltid. Ingefærsukker giver tilpas sødme og krydrer de ellers neutrale gryn en smule.
  • 4 Personer

Ingefærsukker

30 g ingefær
200 g rørsukker

Grød

2 dl. grahamsmel
2 dl. boghvede
dl. mandelmælk alm. mælk er også fint
1 knsp. salt
4 stk. bananer eller 8 babybananer
150 g blåbær

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl ingefæren, og skær den i et par mindre stykker. Blend ingefær og sukker sammen i en foodprocessor. Kom den i et glas med låg.  
  2. 2
    Bland alle ingredienserne til grøden i en gryde. Lad den simre under omrøring i 5-6 minutter. Spæd eventuelt op med mælk. Lad den stå og samle sig i et par minutter med låg på.  
  3. 3
    Server grøden lun med ingefærsukker, banan skåret i skiver, friske blåbær og en god kop kaffe.