Gazpacho af soltørrede og friske tomater

En kold suppe, du kan servere med grøntsager. God til gæster eller en hurtig aftensmad året rundt.
Gazpacho af soltørrede og friske tomater
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g modne tomater
50 g soltørret tomat i olie
1 fed hvidløg
1 stang bladselleri
lidt salt og lidt peber
1 dl. cremefraiche 38 %

Tilbehør

lidt tomater
lidt agurk
lidt løg
lidt chili
lidt koriander

Sådan gør du

  1. 1.Skær tomater i mindre stykker og kom i en blender sammen med soltørrede tomater, hvidløg og bladselleri.  
  2. 2.Blend det hele sammen til en helt lind suppe. Spæd eventuelt med koldt vand.  
  3. 3. Smag til med eddike, salt, peber.  
  4. 4.Rør cremefraiche i, efter hvor cremet du ønsker din suppe.   
  5. 5. Server med grøntsager skåret småt.  
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #passer til sæsonen, #scoremiddag og #weekend og gæster