Frikadeller

Frikadeller for begyndere. Skal du have godt med smørsovs, bør du stege frikadellerne i rent smør. 
Frikadeller
  • 4 Personer

ingredienser

500 g hakket kalv og flæsk
1 dl. hvedemel
1 stk. løg
2 dl. mælk
- ca. 1 tsk. salt og peber
- smør og olie til stegning

Sådan gør du

  1. 1.Rør kødet i en skål.
  2. 2.Drys melet over kødet og vend rundt.
  3. 3.Riv løget ned i farsen og rør rundt.
  4. 4.Kom lidt mælk i lidt efter lidt og rør, til du får en fars, som er fast nok til at formes til frikadeller.
  5. 5.Rør til sidst salt og peber i.
  6. 6.Form farsen til deller og gennemsteg dem i en blanding af smør og olie.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser