Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • aftensmad
    • sundhed
    • lifehack
    • forbrug
    • cykel
    • mad
    • bagetips
    • stress
    • motion
    • gør-det-selv

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • allergi
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • grøntsager
    • gør-det-selv
    • hjemmelavet
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • mellemmåltider
    • opbevaring
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rejse
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • småkager
    • sommer
    • sommerhus
    • stress
    • sund mad
    • sundhed
    • vegetar
    • vejr
    • vin
    • vægt
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

Opskrifter - tilbehør til frikadeller

Hummus med soltørrede tomater og  frisk chili

Hummus med soltørrede tomater og frisk chili

Hummus med butterbeans, grønne ærter og persille

Hummus med butterbeans, grønne ærter og persille

Grøn hummus med en skøn smag af urter. Denne hummus er med butterbeans i stedet for kikærter.
Klassisk hummus

Klassisk hummus

Dejligt mættende mellemmåltid sammen med grøntsager i stave. Brug kikærter fra dåse eller udblød og kog kikærterne selv.
  • Krydrede köfte

    Krydrede köfte

    Prøv den lækreste, tyrkiske frikadelle af lammekød med spidskommen, chili og koriander og spis den med yoghurt og mynte
  • Basisopskrift til frikadeller

    Basisopskrift til frikadeller

    Den gode klassiske frikadelle med finthakkede løg, havregryn og mælk i farsen. Husk brun sovs, kartofler og surt.
  • Chutney med blomme og mango

    Chutney med blomme og mango

    Opskriften giver to glas chutney, som er lækkert tilbehør til for eksempel hverdagens saftige frikadeller, gyldenstegte koteletter og sprøde forårsruller.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.