Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • blomster
    • rengøring
    • forår
    • sundhed
    • vegetar
    • kaffe
    • vin
    • opdragelse
    • fugle

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

Opskrifter - tilbehør steak

Kartoffelskrælchips med røget mayodip

Kartoffelskrælchips med røget mayodip

Chimichurri

Chimichurri

En skøn topping til eksempelvis en bøf eller kylling eller over en samling stegte grøntsager. Lav chimichurrien med de krydderurter, du har stående og tilsæt chili efter behov.
Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør

Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør

Knoldselleri har et blakket ry på grund af sin skarpe smag. Det er - som med så meget andet - et spørgsmål om tilberedning, og knoldselleri, der er bagt mørt i ovnen, mister helt den skarpe smag. Du kan vælge at servere sellerien som én blandt flere grønne retter, eller du kan stege en god bøf eller kotelet og servere i skiver til. 
  • Klassisk hummus

    Klassisk hummus

    Dejligt mættende mellemmåltid sammen med grøntsager i stave. Brug kikærter fra dåse eller udblød og kog kikærterne selv.
  • Artiskokker med estragon- og baconsmør

    Artiskokker med estragon- og baconsmør

    Møre artiskokker på traditionel vis. Vi får hver sin artiskok, brækker blade af og dypper i smør med bacon. Mmh...!
  • Madbrød – med timian og salt

    Madbrød – med timian og salt

    Hvis dejen får lov og stå i 4-5 dage på køl, så bliver den meget blød og fuld af luft. Her bliver brødblandingen til et fantastisk madbrød med masser af smag af korn og urter.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.