Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • blomster
    • rengøring
    • forår
    • sundhed
    • vegetar
    • kaffe
    • vin
    • opdragelse
    • fugle

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

Opskrifter - tilbehør hamburgerryg

Rosenkålsgratin med løg og bacon

Rosenkålsgratin med løg og bacon

Grøn rissalat med let krydret dressing

Grøn rissalat med let krydret dressing

Ris fylder godt i en salat og giver bid og variation. Vi serverer denne sommerlige rissalat med en let krydret dressing baseret på en god olie og sæsonens grønt. 
Pasta med ærter i cremet sauce

Pasta med ærter i cremet sauce

Pastasaucen er krydret med ansjos, så hvis du ikke har prøvet det før, kan du glæde dig. Det smager herligt. Frosne ærter smager af sommer og sol, da de så godt bevarer både smag, duft og sprødhed.
  • Dampet Spidskål med rygeostcreme

    Dampet Spidskål med rygeostcreme

    Rygeosten er langtfra på retur, efter vi har sat tænderne i denne appetizer med dampet spidskål og rygeostcreme.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.