Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • aftensmad
    • madplan
    • sundhed
    • lifehack
    • forbrug
    • mad
    • bagetips
    • stress
    • motion
    • gør-det-selv

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • allergi
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • grøntsager
    • gør-det-selv
    • hjemmelavet
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • madplan
    • mellemmåltider
    • opbevaring
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rejse
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • småkager
    • sommer
    • sommerhus
    • stress
    • sund mad
    • sundhed
    • vegetar
    • vejr
    • vin
    • vægt
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

Opskrifter - rødder og knolde

Persillerødder bagt i krydret dej

Persillerødder bagt i krydret dej

Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud

Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud

Delikat suppe af persillerødder. Server med saltede agurker, ærteskud og måske lidt skovsyre. Smuk hverdagsmad.
Biks med bagt persillerod

Biks med bagt persillerod

Har du kød til overs fra i går, så er der biksemad om lidt. Server med bagte persillerødder, spejlæg, rødbeder og en hurtig pesto.
  • Persillerodsmos med chips og lam

    Persillerodsmos med chips og lam

    Persillerødderne fortjener at blive til både blød mos og sprøde chips. Vi serverer lammeculotte til.
  • Flødebagte rodfrugter og kylling

    Flødebagte rodfrugter og kylling

    Mættende ret, der varmer helt ned i tæerne på en kold vinterdag. Servér med en sprød salat og et godt stykke groft brød.  
  • Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto

    Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto

    Delikat pastaret med smag af bladselleri, fennikel, hvidløg og parmesan
  • Syltede små gulerødder

    Syltede små gulerødder

    Opskriften giver ét stort glas, der blandt andet kan bruges som tilbehør til stegt lyst kød sammen med lidt brød og hummus eller som topping på smørrebrød.
  • Hjemmelavet ingefærsaft

    Hjemmelavet ingefærsaft

  • Gulerødder med mozzarella og lun sesamdressing

    Gulerødder med mozzarella og lun sesamdressing

    Varmen fra gulerødder og dressing får osten til at smelte let, hvilket er helt vidunderligt. Server de lune gulerødder som tilbehør til hovedretten.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.