Cookie med chokolade og kanel

Kagerne indeholder godt med havregryn. Resultatet bliver fyldige småkager, som børn vil elske.
Cookie med chokolade og kanel
  • 0 Personer

Ingredienser

100 g blødt smør
2 dl. moscovadosukker
0.5 dl. sukker
3 dl. havregryn
1.5 dl. hvedemel
1 knsp. salt
0.25 tsk. kanel
0.5 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade

Sådan gør du

  1. 1.Pisk smør og de to slags sukker sammen.
  2. 2.Bland de tørre ingredienser undtagen chokoladen sammen i en anden skål.
  3. 3.Vend nu ingredienserne med smørdejen.
  4. 4.Hak chokoladen og vend den i.
  5. 5.Rul dejen sammen i en rulle, ca. 5 cm i diameter.
  6. 6.Læg rullen i køleskabet for at stivne i ca. 1 time.
  7. 7.Sæt varmluftsovnen på 160 grader, og beklæd to bradepander med bagepapir.
  8. 8.Skær dejen i ca. 18 skiver, og fordel den på de to bageplader.
  9. 9.Tryk kagerne lidt flade med et let tryk.
  10. 10.Bag nu kagerne sprøde i 15-18 minutter.
  11. 11.Tag kagerne ud og afkøl dem.

Tip!

Hvis du har venner, som ikke prioriterer småkagebagning, men alligevel elsker duften og smagen af nybagt, så lav dejen færdig, pak den i film og tag den med til vennernes køleskab. Nu skal de blot have arbejdet med at skære dejen i skiver og bage dem færdig i ovnen.

Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #bagværk, #dessert, #jul og #børnevenligt