Cookie med chokolade og kanel
Kagerne indeholder godt med havregryn. Resultatet bliver fyldige småkager, som børn vil elske.

- 0 Personer
Ingredienser
100 g | blødt smør |
2 dl. | moscovadosukker |
0.5 dl. | sukker |
3 dl. | havregryn |
1.5 dl. | hvedemel |
1 knsp. | salt |
0.25 tsk. | kanel |
0.5 tsk. | bagepulver |
100 g | mørk chokolade |
Sådan gør du
- 1.Pisk smør og de to slags sukker sammen.
- 2.Bland de tørre ingredienser undtagen chokoladen sammen i en anden skål.
- 3.Vend nu ingredienserne med smørdejen.
- 4.Hak chokoladen og vend den i.
- 5.Rul dejen sammen i en rulle, ca. 5 cm i diameter.
- 6.Læg rullen i køleskabet for at stivne i ca. 1 time.
- 7.Sæt varmluftsovnen på 160 grader, og beklæd to bradepander med bagepapir.
- 8.Skær dejen i ca. 18 skiver, og fordel den på de to bageplader.
- 9.Tryk kagerne lidt flade med et let tryk.
- 10.Bag nu kagerne sprøde i 15-18 minutter.
- 11.Tag kagerne ud og afkøl dem.
Tip!
Hvis du har venner, som ikke prioriterer småkagebagning, men alligevel elsker duften og smagen af nybagt, så lav dejen færdig, pak den i film og tag den med til vennernes køleskab. Nu skal de blot have arbejdet med at skære dejen i skiver og bage dem færdig i ovnen.