Coleslaw med surkål til stegt laks
AFTENSMAD

Coleslaw med surkål til stegt laks

Hvis du synes, at ren surkål er lidt til den voldsomme side, skulle du prøve denne salat, hvor rå, snittet hvidkål udgør hovedparten.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. laksesteaks
- olie
- salt og peber
6 dl. fint snittet hvidkål
1 dl. surkål
1 stk. gulerod
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. surmælksprodukt

Sådan gør du

  1. 1
    Steg laksen i olie på begge sider i alt 10-12 minutter.
  2. 2
    Krydr med salt og peber.
  3. 3
    Bland kål og surkål i en skål.
  4. 4
    Snit gulerod fint og vend i.
  5. 5
    Bland mayonnaise med surmælksprodukt og krydr med salt og peber.
  6. 6
    Vend med grøntsagerne og server til laksen.

Tip!

Server med fuldkornspasta eller perlerug.