Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde
Clubsandwich med karrydressing
Hvis du er på jagt efter nem, hurtig og lækker aftensmad eller frokost, så er clubsandwich med kylling og bacon det perfekte valg. Server den i groft sandwichbrød med karrydressing.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | kyllingebrystfilet |
lidt | Lidt salt og peber |
1 spsk. | olie |
8 skiver | bacon |
3 stk | tomater |
- | salatblade |
8 skiver | groft sandwichbrød |
Karrydressing
2 spsk. | cremefraiche 18% |
2 tsk. | karry |
0.25 tsk. | sukker |
4 spsk. | mayonnaise |
Sådan gør du
- 1.Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr kødet med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg kødet ca. 6 minutter på hver side, til det er gennemstegt.
- 2.Steg baconnet sprødt på en pande ved jævn varme. Læg den færdigstegte bacon på et stykke køkkenrulle, så overskydende fedt kan dryppe af.
- 3.Skær tomaterne i skiver.
- 4.Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
- 5.Rist brødet
- 6.Skær kyllingekødet i tynde skrå skiver
- 7.Smør et lag dressing på brødet. Læg sandwichene sammen med salatblade, kyllingekød, tomatskiver og bacon
- 8.Skær sandwichene igennem på skrå
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med De 5 Gaarde.