Chokoladeis med havsalt og Baileys (4 små isdesserter)
DESSERT

Chokoladeis med havsalt og Baileys (4 små isdesserter)

Chokolade og havsalt er en moderne og velsmagende kombi, som sammen med Baileys giver en kompleks og mere interessant chokoladeis, end vi ellers er vant til.
  • 4 Personer
  • 240 Minutes

Ingredienser

2 stk. pasteuriserede æggeblommer
1.5 spsk. rørsukker
1 stk. Vaniljestang (kun kornene)
1 tsk. havsalt
1.5 dl. piske-fløde
2 spsk. kakaopulver
50 g grofthakket mørk chokolade
1 dl. Baileys

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk pasteuriserede æggeblommer, rørsukker, kornene af vaniljestangen, havsalt og piskefløde til skum.
  2. 2
    Vend kakaopulver, grofthakket mørk chokolade og Baileys i blandingen og fordel den i 4 isforme eller dessertglas.
  3. 3
    Frys isene i min. 4 timer inden servering.
  4. 4
    Pynt med smeltet mørk chokolade lige inden servering.
  5. 5
    TIP: Brug mørk rom, Kahlua eller cognac i stedet for Bailyes.