Chili og hvidløgsrejer

Vi serverer rejerne med skal, så ser de flottere ud på tallerkenen. 
Chili og hvidløgsrejer
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g optøede rå tigerrejer med skal
6 spsk. olienolie
3 fed hvidløg
1 stk. rød chili
2 spsk. tør sherry

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Kom olie, hvidløg skåret i skiver og chili brækket lige over i en ildfast form.
  3. 3.Sæt formen i ovnen og lad olien blive hed.
  4. 4.Tag den ud og vend rejerne i.
  5. 5.Kom retten i ovnen igen og lad rejerne blive lyserøde og gennemstegte.
  6. 6.Det tager 5-6 minutter.
Se, hvad vi ellers skriver om: #lette retter, #snacks og tilbehør, #forret, #få ingredienser og #hverdag