Champignon-carpaccio med rødløgsdressing
SNACKS OG TILBEHøR

Champignon-carpaccio med rødløgsdressing

Lækker forret, hvor vi skærer den rå svamp i supertynde, delikate skiver.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. rødløg
1 spsk. salt
4 spsk. rigtig god olivenolie
1 tsk. balsamicoeddike
1 knsp. sukker
12 stk. champignoner
2 spsk. hakket persille

Sådan gør du

  1. 1
    Hak rødløg fint og vend med salt.
  2. 2
    Lad løg og salt stå 10 minutter, og skyl så saltet helt væk.
  3. 3
    Vend løgene med olie, eddike og sukker.
  4. 4
    Rens champignonerne, og skær dem i helt tynde skiver.
  5. 5
    Fordel champignonerne over fire tallerkner. Fordel løgene herpå og drys persille over.
  6. 6
    Server med det samme.

Tip!

Denne carpaccio kan også serveres sammen med bøffelmozzarella i skiver.