Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt

Minimér madspild, og speed tilberedningstiden op ved at bruge en rest stegt eller kogt kylling til at fremtrylle denne skønne salat. Servér evt. med groft brød. Mums!
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
  • 4 Personer

Ingredienser

4 dl. bulgur
4 stængler grønkål
2 stk kakifrugt
3 spsk. olivenolie
1 stk. citron
lidt salt og lidt peber
- honning
25 g grønne udstenede oliven
4 kviste frisk mynte
400 g kylling
2 spsk. olivenolie
1 stk. Sambal Oelek
2 stk garam masala
0.5 stk. hvidløg
25 g saltede pistacienødder

Tilbehør

- græsk yoghurt ell. creme fraice

Sådan gør du

  1. 1.Tilbered bulgur efter anvisning på pakken. 
  2. 2.Fjern stokken fra grønkålen, og snit i meget tynde strimler. Lav dressingen ved at piske olivenolie sammen med citronskal, salt, peber og evt. honning. 
  3. 3.Vend bulgur sammen med dressing, snittet grønkål og kakifrugt, oliven og mynte. Smag til. 
  4. 4.Trævl kyllingekødet i mundrette stykker og vend det sammen med olie, sambal oelek, garam masala, hvidløg, salt og peber. 
  5. 5.Server bulgursalaten toppet med kylling, hakkede pistacienødder og evt. cremefraiche
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #lette retter, #hverdag, #hurtig aftensmad, #kål og #hjemmelavet