Bagt kartoffel med grønkål

Lav disse nemme og lækre bagte kartofler med kun 4 ingredienser, og nyd de bagte kartofler enten som hovedret eller tilbehør.
Bagt kartoffel med grønkål
  • 4 Personer

Ingredienser

stk. kartofler
4 stk grønkålsblade
2 dl. tomatpesto
1 stk. lime

Sådan gør du

  1. 1.Varm ovnen op til 225 grader. 
  2. 2.Vask kartoflerne, og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. 
  3. 3.Bag kartoflerne i 40-60 minutter afhængigt af størrelsen. 
  4. 4.Hak grønkålen fint. 
  5. 5.Halvér kartoflerne, og fordel grønkål og pesto på dem. 
  6. 6.Dryp kartoflerne med limesaft og pynt evt. med en lille skive lime på toppen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #passer til sæsonen og #få ingredienser