Ansjossnitter med kikærter og peberfrugt
Herlig lille hapser med ansjoser. Kan også serveres uden brød, direkte på en spiseske.

- 4 Personer
Ingredienser
1 dåse | kogte kikærter |
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | sherryeddike |
300 g | grillede peberfrugter i olie |
1 stk. | løg |
2 spsk. | finthakket persille |
- | salt og peber |
1 stk. | flute |
1 stk. | glas ansjosfileter i olivenolie |
Sådan gør du
- 1.Skyl kikærterne i koldt vand, afdryp dem og kom dem i en skål sammen med olie og eddike.
- 2.Kom afdryppede peberfrugter heri.
- 3.Blend groft med en stavblender.
- 4.Riv løget heri. Vend persille i og smag til med salt og peber.
- 5.Anret kikærtesalaten på brød og top med ansjos.