Ansjossnitter med kikærter og peberfrugt

Herlig lille hapser med ansjoser. Kan også serveres uden brød, direkte på en spiseske.
Ansjossnitter med kikærter og peberfrugt
  • 4 Personer

Ingredienser

1 dåse kogte kikærter
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sherryeddike
300 g grillede peberfrugter i olie
1 stk. løg
2 spsk. finthakket persille
- salt og peber
1 stk. flute
1 stk. glas ansjosfileter i olivenolie

Sådan gør du

  1. 1.Skyl kikærterne i koldt vand, afdryp dem og kom dem i en skål sammen med olie og eddike.
  2. 2.Kom afdryppede peberfrugter heri.
  3. 3.Blend groft med en stavblender.
  4. 4.Riv løget heri. Vend persille i og smag til med salt og peber.
  5. 5.Anret kikærtesalaten på brød og top med ansjos.
Se, hvad vi ellers skriver om: #lette retter, #snacks og tilbehør og #forret