Åben burger med myntecreme
FROKOST

Åben burger med myntecreme

Et friskt take på en gammel klassiker. Denne burger minder lidt om en sommerversion af den tunge hamburger, for den indeholder både fetaost, feldsalat og frisk mynte. 
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g oksekød
- salt og peber
- lidt olie
1 stk. salatløg
2 stk. tomater, gerne gule
- To håndfuld feldsalat
4 spsk. fetaost
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. friskhakket mynte
2 stk. store boller
- Evt. chilisauce

Sådan gør du

  1. 1
    Tag kødet ud af køleskabet, del i fire dele og form til burgere.
  2. 2
    Drys med salt og peber.
  3. 3
    Steg burgerne på hed pande i 2-3 minutter per side.
  4. 4
    Snit løg og tomater.
  5. 5
    Mos fetaost let, og rør med mayonnaise og mynte.
  6. 6
    Flæk bollerne, og kom feldsalat, burger, grøntsager og til sidst cremen på burgeren.
  7. 7
    Top evt. med chilisauce.

Tip!

Top evt. med chilisauce.