Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • rengøring
    • gør-det-selv
    • aftensmad
    • kager
    • sundhed
    • yoga
    • lifehack
    • hund
    • bagetips

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

persille

7 tip til skaldyr på grillen

Sådan hakker du persille uden kniv

Det er ikke nogen stor videnskab, men et godt nemt køkkenfif, at klippe persille i et glas. Se Maria Meldgaard, Samvirkes madskribent, klippe krydderurten nemt og hurtigt.

Mad og kemi: Tiden styrer smagen i simreretten

Gryderetten simrer på komfuret, og masser af smagsstoffer udvikler sig minut for minut. Forsker Pia Snitkjær har skrevet en ph.d.-afhandling om hvilke fysiske og kemiske processer, der ligger bag smagen, når maden simrer.
  • Sådan redder du sovsen til flæskestegen, hvis der er klumper i den

    Sovs skal der til, når flæskestegen er klar. Sådan undgår du klumper i sovsen, og sådan redder du den, hvis uheldet er ude.
  • Mormormad: Varm op til påsken med skidne æg

    Skidne æg hedder sådan, fordi de skal spises påskelørdag. Påskelørdag følger efter Skærtorsdag og Langfredag, hvor rengøring er bandlyst for fromme mennesker.
  • Rester kan holde sig 4 dage

    Rester er skønne. Du slipper for at stå i køkkenet og snitte og kan læne dig tilbage, mens maden laver sig selv på komfuret. Men ofte smider vi rester ud, fordi vi tror, de ikke kan holde sig. Men opbevarer du dem rigtigt, kan de holde 4 dage.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.