Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • aftensmad
    • madplan
    • sundhed
    • lifehack
    • forbrug
    • mad
    • bagetips
    • stress
    • motion
    • gør-det-selv

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • allergi
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • grøntsager
    • gør-det-selv
    • hjemmelavet
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • madplan
    • mellemmåltider
    • opbevaring
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rejse
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • småkager
    • sommer
    • sommerhus
    • stress
    • sund mad
    • sundhed
    • vegetar
    • vejr
    • vin
    • vægt
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

mug

Et stykke mug?

Mug, råd og bakterier i maden: Hvornår er det uskadeligt, og hvornår er det skadeligt?

Dødt brød

Har muggen bredt sig?

Det er fristende at spise resten af et rugbrød, hvor et par af skiverne er mugne. Men det er en dårlig idé.
Blå rødder

Må der være mug på ingefæren?

Kan muggen fjernes, eller skal hele ingefærroden kasseres?
  • Skal jeg skære skorpen af blåskimmelost?

    Hvorfor anbefales det at skære skorpen af blåskimmelost?
  • Må man spise muggent brød?

    Smid altid hele dit franskbrød ud, hvis der er mug på. Smid også for en sikkerheds skyld hele dit rugbrød eller surdejsbrød ud i stedet for at skære muggen væk og spise resten af brødet. Sådan lyder rådene fra Jens Christian Frisvad, der er professor i industriel mykologi, der er læren om svampe, på Danmarks Tekniske Universitet.
  • Hvornår skal muggen frugt kasseres?

    Er det tilstrækkeligt at skære muggen af frugten?
  • Er der mug i min slåenvodka

    Kan vodka med slåen mugne?
  • Hvorfor vil mugpletter ikke forsvinde fra glaskanden?

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.