Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • rengøring
    • gør-det-selv
    • aftensmad
    • kager
    • sundhed
    • yoga
    • lifehack
    • hund
    • bagetips

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

marinade

smør den ind

Små mirakler med marinade - 4 forskellige opskrifter med marinade

Drop drypperiet

Tip: Mariner kødet til sidst

Tilfør grillmarinaden eller BBQ-saucen, når du er tæt på at have færdigstegt dit kød på grillen. Så bliver marinaden – og smagen – på kødet, og du undgår røg og sort stegeskorpe på bøfferne eller fjerkræet.

Pulled pork og andre trukne dyr

Pulled pork er en amerikansk sydstatstilberedning af svinekød, hvor kødet masseres med krydderier, hviler natten over og tilberedes over lang tid dagen efter. Bliv klogere på det trukkede kød i flere varianter.
  • 6 smagfulde grillmarinader til al slags kød

    Få steder kommer en god marinade til sin ret som på grillen. Her får du 6 marinader fra Bitz' og Holms bog Grillrevoulution. Hvad enten du griller fugl, fisk eller drøvtygger, er her marinaden, der får kødet til at synge.
  • Sådan bruger du resterne af wasabi, fiskesovs og karrypasta

    Har du rester stående fra asiatisk madlavning? Lad ikke fiskesovs, karrypasta eller wasabi stå og blive hyldevarmere i køleskabet. Her er nogle gode forslag til, hvordan du får brugt rester af specialiteterne.
  • Sådan får marinaden smagen ind i dit kød

    Giv kødet et bad. Prøv den dybe, den hurtige og den brutale marinade og læs seks nyttige marinadetricks

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.