Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • madplan
    • aftensmad
    • sundhed
    • lifehack
    • forbrug
    • mad
    • bagetips
    • stress
    • motion
    • gør-det-selv

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • allergi
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • grøntsager
    • gør-det-selv
    • hjemmelavet
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • madplan
    • mellemmåltider
    • opbevaring
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rejse
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • småkager
    • sommer
    • sommerhus
    • stress
    • sund mad
    • sundhed
    • vegetar
    • vejr
    • vin
    • vægt
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

lammekød

lammevin

Hvilken vin skal du drikke til påskelammet?

Lamslående

Opskrifter på lam: Påskelam på 4 forskellige måder

Prøv f.eks. vores lammegryde a la Marokko med marokkansk krydderblanding, dadler og couscous og langtidsstegt lam i burger med dild og persillepesto i stedet for traditionel påskefrokost.
sikke en steg

4 velstegte måltider med koteletter, rib-eye og schnitzel

Koteletter, rib-eye og schnitzel er velstegt på få minutter. Her er 4 bud på
serveringer, der derfor ikke tager lang tid at tilberede
  • Kan jeg koge lammekøllen, før jeg griller den?

    Hvor længe skal en lammekølle koge, hvis den skal grilles dagen efter?
  • Prøv lam i alle udskæringer

    Kend dit lam. Lammekølle er godt, men alt på lammet kan koges eller steges og blive til lækker lammesteg.
  • Påskelammet på bordet og marken

    Åse Svendsen leverer lam til de danske påskeborde, så hun får ikke meget søvn i marts måned. 100 lam skal slagtes, 290 nye lam kommer til verden, og ræven ligger på lur.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.