Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • blomster
    • rengøring
    • forår
    • sundhed
    • vegetar
    • kaffe
    • vin
    • opdragelse
    • fugle

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

indpakning

Skift posen

Kan det vakuumpakkede kød komme direkte i sous vide-gryden?

I udregner kiloprisen på kartofler forkert!

Når kartofler kommer kogte og på glas er det ikke til at gennemskue, hvordan kiloprisen er udregnet.

Pak julegaverne ind med fine papirroser

Julen står for døren, og et utal af gaver skal pakkes ind. Samvirkes journalist Liv Mygind viser, hvordan du billigt pakker gaver ind i avispapir og folder papirroser af gamle Samvirker.
  • Pak julegaver ind med fjer

    Sådan pakker du gaver ind på en lidt gøglet måde med fjer og glansbilleder. Denne indpakning er både billig og sjov. Det er Samvirkes journalist Liv Mygind, der fører limstift og saks.
  • Emballageløs butik i London

    Hos butikken Unpackaged i London har kunderne selv glaskrukker, bøtter og poser med. Alt i butikken sælges nemlig uden emballage for at skåne miljøet
  • Sådan bør madpakken pakkes ind

    Det kan være en større videnskab at pakke madpakken, for der findes adskillige hensyn at tage – både til miljøet og sundheden.
    Berit Asmussen er sekretariatsleder ved Information for Miljø & Sundhed, og hun giver her 10 gode råd, man bør følge, når maden skal beskyttes.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.