Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • rengøring
    • gør-det-selv
    • aftensmad
    • kager
    • sundhed
    • yoga
    • lifehack
    • hund
    • bagetips

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

hyldebær

Heftige hyldebær

Er hyldebær farlige?

Må stilkene på hyldetræet koges?

Er stilkene på hyldeblomsten giftige?

Kan hyldebær bruges, når de er kogt?

Kan man lave saft eller marmelade af kogte hyldebær?
  • Må jeg lave vin med rå hyldebærsaft?

    Jeg har presset rå hyldebærsaft, men kan den bruges?
  • Hvorfor gærer min hyldeblomstdrik?

    Hvordan sikrer jeg at hyldeblomstdrikken ikke bliver dårlig?



  • Derfor må du aldrig spise rå hyldebær

    Kog hyldebærrene mindst 20 minutter før du spiser dem, brug dem ikke aldrig rå, hverken til smoothies eller kaperslignende, grønne syltede hyldebær.
  • Kan jeg spise rå hyldebær?

    Må jeg bruge rå hyldebær til smoothies?

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.