Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • madplan
    • aftensmad
    • sundhed
    • lifehack
    • forbrug
    • mad
    • bagetips
    • stress
    • motion
    • gør-det-selv

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • allergi
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • grøntsager
    • gør-det-selv
    • hjemmelavet
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • madplan
    • mellemmåltider
    • opbevaring
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rejse
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • småkager
    • sommer
    • sommerhus
    • stress
    • sund mad
    • sundhed
    • vegetar
    • vejr
    • vin
    • vægt
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

demens

Husker du?

Forebyg demens med disse 7 råd

Hjælp hinanden

10 gode råd når du taler med et menneske med demens

I Danmark er omkring 80.000 mennesker ramt af en demenssygdom. Derfor møder mange danskere hver dag personer med demens. Men hvordan griber man den situation an? Ane Eckermann, der er fagkoordinater for projekter og rådgivning i Alzheimerforeningen, kommer her med 10 gode råd, der vil gavne kommunikationen i mange situationer.

Med demente på dansegulvet

Hjernen har glemt en del, men kroppen husker stadig. Med Erindringsdans genfinder demente ældre ungdommens gnist
  • Derfor husker du med næsen

    Vores lugtesans er effektiv til at huske med. Overlæge Steen Hasselbach forklarer, hvorfor vores skarpe næse er så vigtig for vores hukommelse.
  • Er den gamle syg, trist eller deprimeret?

    Når voksne børn ser deres forældre miste energien, kan det være svært at lure, om de er syge, triste eller ved at udvikle en depression. Ph.d. Elene Fleischer, der forsker i forebyggelse af selvmord, giver gode råd til at skelne.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.