Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • blomster
    • rengøring
    • forår
    • sundhed
    • vegetar
    • kaffe
    • vin
    • opdragelse
    • fugle

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

arbejdsplads

Coronaindretning

Coronahjemsendt? 10 tips til indretningen af hjemmekontoret

let rumpen

Hvor lidt behøver jeg at røre mig for at holde mig sund?

Vi vil gerne være sunde og dyrke motion. Men vi vil også gerne tage en lur på sofaen og se serier hele aftenen. Måske vil vi faktisk helst sidstnævnte, så hvor lidt kan vi egentlig nøjes med at bevæge os?
Stop mobning

Hvad er mobning på arbejdspladsen, og hvordan stopper du mobning på jobbet

Mange tager forestillingen om, hvad mobning er, med sig fra skolegården: noget med én, der får kastet en æggemad i nakken eller får buksevand på drengetoilettet, men det er ikke den slags mobning, der gør sig gældende på arbejdspladsen. For at komme mobning til livs er det nødvendigt, at alle på arbejdspladsen ved, hvad mobning er, og hvordan man forholder sig i sager om mobning.
  • pas på

    Er din arbejdsplads i risikozonen for at skabe mobberi?

    Der kan opstå mobning på en hvilken som helst arbejdsplads, men nogle forhold såsom konfliktskyhed, autoritær ledelse og en hård omgangstone kan gøre, at der er større risiko for, at en arbejdsplads udvikler en mobbekultur.
    Se her, om din arbejdsplads er særligt udsat.

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.