Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • rengøring
    • gør-det-selv
    • aftensmad
    • kager
    • sundhed
    • yoga
    • lifehack
    • hund
    • bagetips

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • badeværelse
    • bagetips
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • gør-det-selv
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • køkkenhave
    • madplan
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • sommer
    • sommerhus
    • sund mad
    • sundhed
    • sushi
    • vegetar
    • vejr
    • vin
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

ansvarlighed

Ansvarligt

12 løfter for fremtiden

En fedtet affære

Palmeolie er en klimasynder, der er svær at undgå

De færreste af os forbinder fredagsslik og levende lys med regnskov, der forsvinder. Men faktum er, at der i produktionen af vores weekendhygge med stor sandsynlighed bliver brugt palmeolie, som ofte dyrkes, hvor der tidligere var regnskov.

Hjælp ønskes til genbrug af emballage

Hvorfor mærker Coop ikke plastikemballage bedre, så det er nemmere at genbruge, spørger en læser.
  • Hvordan fjerner du islag fra fortovet?

    Har du glemt at rydde sne i nogle dage, og nu er det blevet til et tykt islag? Så skal der lidt skrappere midler til end den almindelige sneskraber. Kom i bund med isen. Se her hvordan.
  • Mere dansk oksekød, tak

    En kunde vil helst købe dansk kød fremfor oksekød fra Australien eller Namibia af hensyn til bæredygtigheden. Transporten er dog en meget, meget lille faktor i kødets samlede miljøbelastning.
  • Frivillighed kan være vejen til lykken

    Jagten på lykken er individuel, men alligevel forsøger vi hvert år at måle den. Danskerne scorer hvert år højt, og derfor prøver mange lande at efterligne os. Men hvad er det, vi gør rigtigt?

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.