Udstiller I FDB Møblerne?

Et møbelindkøb er en stor ting. Kan man se FDB Møblerne inden man bestiller dem, vil en Samvirke-læser vide
?

Kvickly i Frederikssund har lejet en tom forretning, som ligger ved siden af Kvickly, i Sillebrocentret, hvor de har udstilling af cykler, tilbehør til cykler og lignende. Var det ikke muligt, at der blev en udstilling at Coops møbler, hvor man kunne afprøve nogle af de mange nye stole; for der er vel ingen, som køber en stol, hvis de ikke kender den, eller har siddet i en magen til. Da priserne ligger pænt højt for nogle af varerne, ville det være en god service fra Coops side.

E. Nielsen, Frederikssund

Svar fra Kristian Herlufsen

Et møbelindkøb er en stor ting. Derfor har vores mere end 200 butikker i SuperBrugsen-kæden i november og december 2014 haft de nyeste FDB-stole udstillet. Nogle butikker har også haft spisebordene udstillet; dog har alle butikker haft prøver på bordplader, så man kan se varerne – eller i hvert fald en prøve på bordpladen – inden man køber møblerne. I Gilleleje har SuperBrugsen åbnet en møbelbutik med FDB-Møbler. Butikken er åbnet på Kulturhavn-området. På samme måde er det muligt at se FDB-møblerne udstillet hos Kvickly i Silkeborg, der har en permanent møbeludstilling. Spørgsmålet blev stillet i Samvirkes brevkasse i efteråret 2014. Svaret er opdateret med oplysninger om, at FDB Møbler er udstillet i Gilleleje og i Silkeborg permanent. 

Kristian Herlufsen er journalist på Samvirke og har ansvaret for de emner, der handler om forbrug og indkøb. Derudover er Kristian Herlufsen ansvarlig for dialog med læserne på Din Butik-siderne og på facebook.

Se, hvad vi ellers skriver om: #FDB, #coop og #møbler