Tydelige tilbud og invitationer til medlemsmøder

I burde gøre det nemmere at se, hvilke personlige tilbud, man modtager i denne uge. Og så vil jeg gerne inviteres til de årlige medlemsmøder
?

Kunne I gøre det sådan, at medlemsrabat fremgår af prisen i butikken, så det er tydeligt, at det er en god idé for medlemmer at handle i butikken? Det er tidskrævende – og irriterende – at skulle scanne kortet, og jeg glemmer, hvad det var, der var »personligt tilbud«. Det samme gælder i fakta, hvor det er papirspild at skulle printe »tilbuddet« ud.

Sidst – men ikke mindst – ville jeg være glad, hvis de årlige medlemsmøder blev mere tydeligt annonceret i butikkerne. Jeg vil gerne med, når jeg læser om dem i Samvirke, men har glemt det, når jeg er i butikken et par dage efter.

Susanne Jørgensen, Kastrup

Svar fra Birgit Schwarz Poulsen

Kæderne har hver uge en række medlemsrabatter, som henvender sig til alle medlemmer. De bør være skiltet i butikken og er ofte også annonceret i tilbudsaviserne eller på anden måde. Dertil kommer, at medlemmer, som får mails, hver uge også får et antal personlige tilbud, som er udvalgt på baggrund af tidligere køb.

De personlige tilbud er sammensat forskelligt fra medlem til medlem og gælder kun for den medlemshusstand, der har fået tilbuddet. Disse tilbud kan i sagens natur ikke være skiltet i butikken. Har du en smartphone, kan du downloade app’en Coop Medlem, hvor du kan tjekke dine tilbud, hvis du ikke ønsker at printe mailen eller scanne kortet i butikken. Vi arbejder på nogle flere elektroniske løsninger, men det er ikke lige om hjørnet.

Tilbudskuponerne i fakta har kørt som en test, der snart slutter. Herefter vil vi vurdere erfaringerne.

De årlige medlemsmøder skal ifølge vedtægterne annonceres ved opslag i butikken. Hvis du ikke synes, at det sker tydeligt nok i din lokale butik, vil jeg foreslå, at du kontakter den lokale butiksbestyrelse. Det er jo netop meningen, at så mange medlemmer som muligt kan komme til at deltage.

Birgit Schwarz Poulsen er ansvarlig for medlemsrelationer i Coop. Hun arbejder blandt andet med Coop-kortet og medlemskab.

Se, hvad vi ellers skriver om: #indkøb, #andelsforening, #coop, #tilbud, #supermarked og #frivillighed