vin

Thomas Ilkjær: »En del af vinens fascination er, at den er så kompleks - det skal man ikke forenkle«

Supermarkedernes vinafdelinger kan for mange virke uoverskuelige. Så hvordan navigerer man rundt i det store udvalg, og hvordan er det lige, man parrer et godt måltid med en god vin. Det er det, vi taler om i denne episode, som måske burde hedde Med Vin i Munden - for gæsten er vinekspert Thomas Ilkjær - og vi taler naturligvis om de gyldne druers sammenhæng med den mad, vi spiser. Og selvom det er komplekst, er der heldigvis et par nogenlunde nemme huskeregler.

Find podcasten Med Mad i Munden på Apple Podcasts  Podimo  Spotify

»En del af vinens fascination er, at den er så kompleks - det skal man ikke forenkle,« siger Thomas Ilkjær. Han er daglig leder på Vinakademiet - som blandt andet udbyder sommelieruddannelser og kurser om vin. Thomas er desuden vinskribent på Politiken og en række vinmagasiner - heriblandt Vin & Co - som vi udgiver her i Coop. Og så er han forfatter af og redaktør på flere vinbøger.

Lyt til podcasten i afspilleren herover - eller find den i din podcast app.

Læs mere om