Thomas Ilkjær: »En del af vinens fascination er, at den er så kompleks - det skal man ikke forenkle«

Supermarkedernes vinafdelinger kan for mange virke uoverskuelige. Så hvordan navigerer man rundt i det store udvalg, og hvordan er det lige, man parrer et godt måltid med en god vin. Det er det, vi taler om i denne episode, som måske burde hedde Med Vin i Munden - for gæsten er vinekspert Thomas Ilkjær - og vi taler naturligvis om de gyldne druers sammenhæng med den mad, vi spiser. Og selvom det er komplekst, er der heldigvis et par nogenlunde nemme huskeregler.

Find »Med mad i munden« her: iTunes Spotify / AndroidRSS

»En del af vinens fascination er, at den er så kompleks - det skal man ikke forenkle,« siger Thomas Ilkjær. Han er daglig leder på Vinakademiet - som blandt andet udbyder sommelieruddannelser og kurser om vin. Thomas er desuden vinskribent på Politiken og en række vinmagasiner - heriblandt Vin & Co - som vi udgiver her i Coop. Og så er han forfatter af og redaktør på flere vinbøger.

Med Mad i Munden er sponseret af coop.dk/MAD
- Lyt til episoden og få en kode til fri fragt (ved køb på minimum 500 kr.)

Se, hvad vi ellers skriver om: #podcast og #vin