Savner økologi i frysedisken

I dag kan man få en masse varer som økologiske, men hvorfor er det svært at finde økologiske kød- og melboller?
?

Jeg synes, det er ærgerligt, man ikke kan få økologiske kød- og melboller.

Stephanie Comer, Aarhus

Svar fra Henning Friis

I Danmark spiser vi rigtigt meget suppe om vinteren, og det er også på det tidspunkt, at vi sælger flest kødboller og melboller. Lige nu er vi på vej mod foråret, og suppesæsonen er ved at være slut, og derfor tager vi ikke nye varer ind i sortimentet. Danskernes økologiske indkøb stiger hele tiden, men vi har ikke oplevet så stor efterspørgsel på kød- og melboller endnu. Vi har også selv kigget på økologiske kød- og melboller, men de er ikke på vej til Coops frysere før tidligst til efteråret. Vi overvejer, om efterspørgslen er stor nok til, at kød- og melbollerne kan blive en fast del af sortimentet i alle Kvickly og SuperBrugsen, eller om de enkelte butikker kan bestille varerne hjem. 

Bor du i nærheden af en Irma, så bliver økologiske kødboller en del af sortimentet i løbet af foråret.

Henning Friis er indkøber af blandt andet frostvarer i Coop

Se, hvad vi ellers skriver om: #indkøb, #økologi, #suppe og #supermarked