Sådan steger du kylling fra lår til vinge

Vidste du at lår, bryst eller vinge skal have forskellige tilberedningstider? Se her del for del, hvornår kyllingen er færdig.

Hel kylling

  • I ovn: 60-70 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.
  • I gryde: Brunes godt ved stærk varme og steger videre under låg i 45-60 minutter.

Hele lår, overlår eller underlår

  • I ovn: 45-60 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.
  • I gryde eller pande: Brun lårene i fedtstof og tilsæt væske. Lad lårene stege videre ved middelhøj varme i 40-45 minutter.
  • Hele lår: som overlår og underlår. I gryde steger hele lår dog videre i 50 minutter.

Brystfilet med eller uden skind

  • I ovn: 20-25 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.
  • På pande 9-10 minutter på hver side ved middel varme.
(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Vinge

  • I ovn: 15-17 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.
  • På pande: Brun lårene i fedtstof, hæld væske på og steg videre i 15-17 minutter.

Hjerte, lever og kråse

  • Hjerte brunes og steger videre med væske i 30-40 minutter.
  • Lever brunes og steger videre med væske i 8-10 minutter.  
  • kråse brunes og steger videre med væske i mindst en time.

kilde: Rosepoultry.dk

Læs mere om